Karađorđeva šnicla
Autor: RichardObradovic
Kategorija: Glavna jela

Sastojci
4 svinjske ili teleće šnicle
200 g kajmaka
2 jaja
100 g brašna
100 g prezli
Ulje za prženje
So i biber po ukusu
Priprema
Istucite šnicle do debljine oko 0,5 cm. Posolite i pobiberite sa obe strane.
Na sredinu svake šnicle stavite kašiku kajmaka i zarolajte šniclu u čvrstu rolnu.
Umotane šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja, pa u prezle.
Pržite šnicle u dubokom ulju na srednjoj temperaturi dok ne dobiju zlatno-smeđu boju sa svih strana.
Ocenjivanje
Trenutna ocena: N/A (0 glasova)
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari korisnika
Još nema komentara. Budite prvi!