Karađorđeva šnicla
Kategorija: Glavna jela

draft
Sastojci
- 4 svinjske ili teleće šnicle
- 200 g kajmaka
- 2 jaja
- 100 g brašna
- 100 g prezli
- Ulje za prženje
- So i biber po ukusu
Priprema
- Istucite šnicle do debljine oko 0,5 cm. Posolite i pobiberite sa obe strane.
- Na sredinu svake šnicle stavite kašiku kajmaka i zarolajte šniclu u čvrstu rolnu.
- Umotane šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja, pa u prezle.
- Pržite šnicle u dubokom ulju na srednjoj temperaturi dok ne dobiju zlatno-smeđu boju sa svih strana.
Ocenjivanje
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari Korisnika
Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar!
Deljenje
Lajk
Morate biti prijavljeni da biste lajkovali recept. Prijavite se ili registrujte.
Broj lajkova: 0