Karađorđeva šnicla
Autor: RichardObradovic
Kategorija: Glavna jela

Sastojci
4 svinjske ili teleće šnicle
200 g kajmaka
2 jaja
100 g brašna
100 g prezli
Ulje za prženje
So i biber po ukusu
Priprema
Istucite šnicle do debljine oko 0,5 cm. Posolite i pobiberite sa obe strane.
Na sredinu svake šnicle stavite kašiku kajmaka i zarolajte šniclu u čvrstu rolnu.
Umotane šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja, pa u prezle.
Pržite šnicle u dubokom ulju na srednjoj temperaturi dok ne dobiju zlatno-smeđu boju sa svih strana.
Ocenjivanje
Trenutna ocena: N/A (0 glasova)
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari korisnika
Još nema komentara. Budite prvi!
Pogledaj još recepte iz kategorije: Glavna jela

🐑🌿 Jagnjeći but sa krompirom i začinskim biljem

🍲 Bibimbap – korejska činija ukusa

🥘 Musaka sa mlevenim mesom i krompirom – Domaći klasik koji uvek uspe

🥩 Bečka Šnicla sa Pomfritom – Klasik Koji Osvaja!

🍗🥔 Pileći butovi „sheet-pan“ sa krompirom, karfiolom i med-senf glazurom

🍗 Punjeni Pileći File u Hrskavoj Korici