Karađorđeva šnicla

90 pregleda 28.09.2024 Ocena: N/A

Autor: RichardObradovic

Kategorija: Glavna jela

Karađorđeva šnicla
draft

Sastojci

  • 4 svinjske ili teleće šnicle
  • 200 g kajmaka
  • 2 jaja
  • 100 g brašna
  • 100 g prezli
  • Ulje za prženje
  • So i biber po ukusu

Priprema

  1. Istucite šnicle do debljine oko 0,5 cm. Posolite i pobiberite sa obe strane.
  2. Na sredinu svake šnicle stavite kašiku kajmaka i zarolajte šniclu u čvrstu rolnu.
  3. Umotane šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja, pa u prezle.
  4. Pržite šnicle u dubokom ulju na srednjoj temperaturi dok ne dobiju zlatno-smeđu boju sa svih strana.

Ocenjivanje

Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.

Komentari Korisnika

Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar!

Deljenje

Lajk

Morate biti prijavljeni da biste lajkovali recept. Prijavite se ili registrujte.

Broj lajkova: 0

Povratak na početnu