Domaća Pasulj Čorba sa Suvim Rebrima
Autor: RichardObradovic
Kategorija: Glavna jela

Sastojci
300 g belog pasulja
300 g suvih rebara
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
2 čena belog luka
1 kašika aleve paprike
2 lovorova lista
So i biber po ukusu
Svež peršun za dekoraciju
Priprema
Potopite pasulj u vodi preko noći, a sutradan ga procedite.
U velikoj šerpi kuvajte pasulj sa suvim rebrima, lovorovim listom, sitno seckanim lukom i šargarepom.
Kad pasulj omekša, dodajte izgnječen beli luk, alevu papriku, so i biber.
Kuvajte još 20 minuta da se ukusi sjedine.
Ocenjivanje
Trenutna ocena: N/A (0 glasova)
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari korisnika
Još nema komentara. Budite prvi!