Gurmanija.rs Logo

Domaća Pasulj Čorba sa Suvim Rebrima

160 pregleda 28.09.2024 Ocena: N/A (0)

Autor: RichardObradovic

Kategorija: Glavna jela

Slika jela Domaća Pasulj Čorba sa Suvim Rebrima
draft

Sastojci

300 g belog pasulja

300 g suvih rebara

1 glavica crnog luka

1 šargarepa

2 čena belog luka

1 kašika aleve paprike

2 lovorova lista

So i biber po ukusu

Svež peršun za dekoraciju

Priprema

Potopite pasulj u vodi preko noći, a sutradan ga procedite.

U velikoj šerpi kuvajte pasulj sa suvim rebrima, lovorovim listom, sitno seckanim lukom i šargarepom.

Kad pasulj omekša, dodajte izgnječen beli luk, alevu papriku, so i biber.

Kuvajte još 20 minuta da se ukusi sjedine.

Ocenjivanje

Trenutna ocena: N/A (0 glasova)

Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.

Komentari korisnika

Još nema komentara. Budite prvi!

Povratak na početnu