Domaća Pasulj Čorba sa Suvim Rebrima
Autor: RichardObradovic
Kategorija: Glavna jela

Sastojci
300 g belog pasulja
300 g suvih rebara
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
2 čena belog luka
1 kašika aleve paprike
2 lovorova lista
So i biber po ukusu
Svež peršun za dekoraciju
Priprema
Potopite pasulj u vodi preko noći, a sutradan ga procedite.
U velikoj šerpi kuvajte pasulj sa suvim rebrima, lovorovim listom, sitno seckanim lukom i šargarepom.
Kad pasulj omekša, dodajte izgnječen beli luk, alevu papriku, so i biber.
Kuvajte još 20 minuta da se ukusi sjedine.
Ocenjivanje
Trenutna ocena: N/A (0 glasova)
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari korisnika
Još nema komentara. Budite prvi!
Pogledaj još recepte iz kategorije: Glavna jela

Punjene paprike u paradajz sosu – napuni, krčkaj i posluži domaći klasik 🍅🫑

🍲 Gurmanski Đuveč sa Povrćem – Tradicionalni Ukus u Posnoj Verziji

🥩 Filet Mignon sa tartuf pireom i karamelizovanim šargarepama

Gratinirani Pileći Fileti sa Povrćem i Kačkavaljem

Juneći gulaš sa pire krompirom – Tradicionalni nedeljni ručak

Recept za ćufte u paradajz sosu sa pire krompirom