Domaća Pasulj Čorba sa Suvim Rebrima

85 pregleda 28.09.2024 Ocena: N/A

Autor: RichardObradovic

Kategorija: Glavna jela

Domaća Pasulj Čorba sa Suvim Rebrima
draft

Sastojci

  • 300 g belog pasulja
  • 300 g suvih rebara
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 šargarepa
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašika aleve paprike
  • 2 lovorova lista
  • So i biber po ukusu
  • Svež peršun za dekoraciju

Priprema

  1. Potopite pasulj u vodi preko noći, a sutradan ga procedite.
  2. U velikoj šerpi kuvajte pasulj sa suvim rebrima, lovorovim listom, sitno seckanim lukom i šargarepom.
  3. Kad pasulj omekša, dodajte izgnječen beli luk, alevu papriku, so i biber.
  4. Kuvajte još 20 minuta da se ukusi sjedine.

Ocenjivanje

Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.

Komentari Korisnika

Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar!

Deljenje

Lajk

Morate biti prijavljeni da biste lajkovali recept. Prijavite se ili registrujte.

Broj lajkova: 0

Povratak na početnu