Recept za Svinjske nogice kuvane u supi
Autor: RichardObradovic
Kategorija: Glavna jela

Sastojci
4 svinjske nogice (prepolovljene)
2 šargarepe (isečene na kolutove)
1 glavica crnog luka (isečena na četvrtine)
2 lovorova lista
3 čena belog luka (sitno seckana)
So i biber po ukusu
1 kašičica mlevene crvene paprike
1 veza peršuna (sitno seckanog)
1 l vode
Priprema
Operite svinjske nogice, očistite ih i stavite u veliki lonac.
Dodajte šargarepu, crni luk, lovorov list, beli luk, so, biber i crvenu papriku.
Sipajte vodu tako da nogice budu potpuno potopljene i kuvajte na srednjoj vatri oko 2,5-3 sata, dok meso ne postane mekano.
Kada su nogice kuvane, izvadite ih iz supe i pospite sitno seckanim peršunom.
Poslužite uz hleb i začinite po želji.
Ocenjivanje
Trenutna ocena: N/A (0 glasova)
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari korisnika
Još nema komentara. Budite prvi!
Pogledaj još recepte iz kategorije: Glavna jela

Tajlandska Piletina sa Boranijom

Jagnjetina Ispod Sača sa Krompirićima

🥩🍋 Teleći Osso Buco sa gremolatom (sporo dinstan na belom vinu)

🥘 Musaka sa mlevenim mesom i krompirom – Domaći klasik koji uvek uspe

🥟 Hinkali sa mesom – gruzijski specijalitet koji se razvlači, puni i nestaje u jednom dahu

🥘 Kremasti Pileći Paprikaš – Tradicionalni Užitak na Kašiku