Gurmanija.rs Logo

Sarma sa kiselim kupusom i mesom

265 pregleda 09.09.2024 Ocena: N/A (0)

Autor: RichardObradovic

Kategorija: Glavna jela

Slika jela Sarma sa kiselim kupusom i mesom
draft

Sastojci

1 glavica kiselog kupusa

500 g mlevenog mesa (mešano svinjsko i juneće)

100 g pirinča

1 glavica crnog luka

2 čena belog luka

So, biber, alevu papriku

200 ml paradajz soka

Priprema

Odvojite listove kiselog kupusa i odstranite zadebljane delove.

Propržite luk na malo ulja, dodajte mleveno meso i pirinač, začinite solju, biberom i alevom paprikom.

Na svaki list kupusa stavite malo nadeva, uvijte sarmu i poređajte u šerpu.

Prelijte paradajz sokom i dodajte malo vode. Kuvajte na tihoj vatri oko 2 sata.

Poslužite uz pavlaku.

Ocenjivanje

Trenutna ocena: N/A (0 glasova)

Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.

Komentari korisnika

Još nema komentara. Budite prvi!

Povratak na početnu