Sarma sa kiselim kupusom i mesom

187 pregleda 09.09.2024 Ocena: N/A

Autor: RichardObradovic

Kategorija: Glavna jela

Sarma sa kiselim kupusom i mesom
draft

Sastojci

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • 500 g mlevenog mesa (mešano svinjsko i juneće)
  • 100 g pirinča
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • So, biber, alevu papriku
  • 200 ml paradajz soka

Priprema

  1. Odvojite listove kiselog kupusa i odstranite zadebljane delove.
  2. Propržite luk na malo ulja, dodajte mleveno meso i pirinač, začinite solju, biberom i alevom paprikom.
  3. Na svaki list kupusa stavite malo nadeva, uvijte sarmu i poređajte u šerpu.
  4. Prelijte paradajz sokom i dodajte malo vode. Kuvajte na tihoj vatri oko 2 sata.
  5. Poslužite uz pavlaku.

Ocenjivanje

Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.

Komentari Korisnika

Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar!

Deljenje

Lajk

Morate biti prijavljeni da biste lajkovali recept. Prijavite se ili registrujte.

Broj lajkova: 0

Povratak na početnu