Sarma sa kiselim kupusom i mesom
Autor: RichardObradovic
Kategorija: Glavna jela

Sastojci
1 glavica kiselog kupusa
500 g mlevenog mesa (mešano svinjsko i juneće)
100 g pirinča
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
So, biber, alevu papriku
200 ml paradajz soka
Priprema
Odvojite listove kiselog kupusa i odstranite zadebljane delove.
Propržite luk na malo ulja, dodajte mleveno meso i pirinač, začinite solju, biberom i alevom paprikom.
Na svaki list kupusa stavite malo nadeva, uvijte sarmu i poređajte u šerpu.
Prelijte paradajz sokom i dodajte malo vode. Kuvajte na tihoj vatri oko 2 sata.
Poslužite uz pavlaku.
Ocenjivanje
Trenutna ocena: N/A (0 glasova)
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari korisnika
Još nema komentara. Budite prvi!