Sarma sa kiselim kupusom i mesom
Kategorija: Glavna jela

draft
Sastojci
- 1 glavica kiselog kupusa
- 500 g mlevenog mesa (mešano svinjsko i juneće)
- 100 g pirinča
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- So, biber, alevu papriku
- 200 ml paradajz soka
Priprema
- Odvojite listove kiselog kupusa i odstranite zadebljane delove.
- Propržite luk na malo ulja, dodajte mleveno meso i pirinač, začinite solju, biberom i alevom paprikom.
- Na svaki list kupusa stavite malo nadeva, uvijte sarmu i poređajte u šerpu.
- Prelijte paradajz sokom i dodajte malo vode. Kuvajte na tihoj vatri oko 2 sata.
- Poslužite uz pavlaku.
Ocenjivanje
Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.
Komentari
Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.
Komentari Korisnika
Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar!
Deljenje
Lajk
Morate biti prijavljeni da biste lajkovali recept. Prijavite se ili registrujte.
Broj lajkova: 0