Gurmanija.rs Logo

Recept za Bami Pangang (Prženi Rezanci sa Sosom od Paradajza)

156 pregleda 02.11.2024 Ocena: N/A

Autor: RichardObradovic

Kategorija: Pite i Testa

Recept za Bami Pangang (Prženi Rezanci sa Sosom od Paradajza)
draft

Sastojci

Priprema

  1. Priprema Rezanci:
  2. Skuvajte rezance prema uputstvu na pakovanju. Procedite ih i ostavite sa strane.
  3. Priprema Povrća i Meso:
  4. U tiganju zagrejte ulje na srednje jakoj vatri. Pržite crni luk i beli luk dok ne postanu staklasti.
  5. Dodajte meso i pržite dok ne dobije zlatno-smeđu boju, zatim dodajte šargarepu i papriku. Pržite dok povrće ne omekša.
  6. Dodajte soja sos, so i biber i kratko pržite, zatim izvadite sve iz tiganja i ostavite sa strane.
  7. Priprema Sosa:
  8. U istoj tiganju dodajte paradajz sos, šećer, soja sos, sirće i sambal oelek. Kuvajte na laganoj vatri dok ne počne da krčka.
  9. Dodajte kukuruzni skrob pomešan sa malo vode, mešajući dok se sos ne zgusne.
  10. Finalno Prženje Rezanci:
  11. U zagrejanom tiganju, lagano pržite kuvane rezance uz povremeno mešanje dok ne postanu lagano hrskavi.
  12. Serviranje:
  13. Prelijte rezance sa pripremljenim sosom od paradajza i poslužite toplo. Po želji, ukrasite sa dodatkom svežeg peršuna ili korijandera.

Ocenjivanje

Morate biti prijavljeni da biste ocenili recept. Prijavite se ili registrujte.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar. Prijavite se ili registrujte.

Komentari korisnika

Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar!

Deljenje

Lajk

Morate biti prijavljeni da biste lajkovali recept. Prijavite se.

Broj lajkova: 0

Povratak na početnu