Gurmanija.rs (AMP Recept)

Posni gulaš sa sočivom

Pregleda: 110 Ocena: N/A Lajkova: 0 Datum: 19.09.2024
Autor: RichardObradovic
draft

Sastojci

Priprema

  1. Priprema povrća:
  2. U šerpi zagrejte ulje i propržite crni luk dok ne postane staklast. Dodajte beli luk i kratko propržite.
  3. Dodavanje sočiva i povrća:
  4. Dodajte sočivo, šargarepu i krompir, pa prelijte vodom ili bujonom. Dodajte lovorov list i mlevenu crvenu papriku.
  5. Kuvanje:
  6. Kuvajte na srednjoj vatri oko 40 minuta, ili dok povrće i sočivo ne omekšaju. Po potrebi dolijte još vode.
  7. Začinite solju i biberom po ukusu.
  8. Serviranje:
  9. Poslužite toplo, uz svež peršun.

Komentari Korisnika

Još nema komentara.